Practice si ingenioase.

Putini mai sunt, in ziua de astazi, cei care nu poseda un smartphone. Unii au chiar cate doua. Iar acest lucru nu este foarte greu de inteles avand in vedere multitudinea facilitatilor pe care le au. Pentru a ne putea bucura cat mai mult de un smartphone, este bine sa fim la curent cu tot ce este el in stare sa faca. Va prezentam, asadar, in clipele urmatoare cateva aplicatii utile despre care, poate, nu aveati habar.

  • Pentru cele mai noi versiuni de Android exista o optiune in meniu denumita "App Cloner" pentru duplicarea oricaror aplicatii de care aveti nevoie. Aceasta este utila celor care au mai multe conturi pe retelele de socializare. Cei care nu au aceasta optiune in telefon si-o pot descarca de aici.
  • Cine doreste sa descarce continut media de pe YouTube, poate face acest lucru gratis cu aplicatii precum Videoder.

© pixabay

  • In cazul in care nu stiati, smartphone-ul dumneavoastra poate fi folosit pe post de cantar digital. Pentru obiectele mici, desigur. O aplicatie precum Working Scale Free va poate ajuta sa faceti acest lucru.

© techbang

  • Vreti sa cititi ceva online si sa aveti si acces la dictionar, de exemplu, in acelasi timp? Exista aplicatia "Multi-Window" pentru asa ceva.

© updato

  • Folosirea internetului in strainatate poate fi destul de costisitoare. Pentru a avea acces la harti, offline, este recomandat sa le descarcati in telefon, sa lasati GPS-ul deschis, dar sa inchideti conexiunea la internet. Astfel, localizarea dumneavoastra pe harta va fi posibila prin satelit, fara costuri suplimentare.
  • Cu ajutorul sistemului de comunicare NFC, pe care multe smartphone-uri o au, puteti efectua plati direct cu telefonul. Sistemele Android Play si Apple Pay va transforma telefonul intr-un portofel digital.
  • Stiati ca puteti folosi telefonul pe post de scanner? Aplicatiile precum CamScanner va ajuta sa faceti acest lucru.
  • Aplicatia Google Goggles va permite sa cautati orice doriti pe internet fara a mai tasta cuvintele in casuta de cautare. Doar fotografiati produsul/obiectul despre care doriti detalii si gata.