Mereu gata pentru calatorie.

De cele mai multe ori, cand ne gandim la calatorii, ne gandim la cateva zile lejere, in care putem renunta la dispozitivele mobile de tot soiul. Dar sunt anumite lucruri care ne pot fi extrem de folositoare in diverse situatii, mai ales cand obisnuim sa calatorim des. Fie ca vorbim de plecarile in alte tari in interes de afaceri sau de escapadele distractive, nu strica niciodata sa avem in bagaj cateva gadgeturi esentiale pe care sa ne putem baza la nevoie.

Creat special pentru a fi folosit in calatorii, acest gen de adaptor multifunctional cu 4 iesiri USB si 4 variante diferite de pini potrivite prizelor din Europa, Australia, Statele Unite si Marea Britanie va poate fi de un real folos oricare ar fi destinatia dumneavoastra.


Fie ca vreti sa ascultati muzica preferata, ca urmariti un serial/film/documentar pe telefon sau tableta si nu vreti sa ii deranjati pe cei din jur sau ca preluati un apel telefonic, castile wireless sunt rezistente, puternice, confortabile si va ofera sansa sa va bucurati de un sunet HiFi exceptional, cu efect 3D.


Cand obisnuiti sa calatoriti des aveti nevoie de un spatiu de stocare sigur si accesibil pentru documentele personale sau destinate utilizarii lor in scop profesional. Un stick USB spatios care poate fi folosit si wireless este exact ce va trebuie.


Se intampla adesea sa vi se consume bateria dispozitivului mobil exact atunci cand va este lumea mai draga? Pentru a evita astfel de situatii, mai ales daca va aflati intr-o tara starina, este bine sa aveti mereu la indemana un acumulator extern cu o capacitate generoasa de incarcare. Recomandat este sa alegeti un acumulator care are si varainta solara de incarcare.Chair daca aveti un telefon mobil performant care va acopera toate nevoile digitale, o tableta se poate dovedi in multe cazuri extrem de utila, mai ales daca va aflati mereu in miscare.


Pare in plus, dar sunt situatii in care, de exemplu, conexiunea la internet din hotelul in care v-ati cazat nu este tocmai buna. Si atunci va este de folos un astfel de dispozitiv compact si usor de transportat pentru a nu fi privati de accesul la lumea digitala.

Poate parea un moft, dar va va scuti de o sumedenie de neplaceri in anumite situatii neprevazute.