Cum sa ai o vacanta de neuitat cu intreaga familie.

Daca inca nu ati plecat in vacanta si de data aceasta va doriti ceva cu totul special, va propunem cateva destanii ideale pentru intreaga familie.

  • Lisabona, Portugalia

Lisabona este o destinatie care are multe de oferit mai ales pentru familiile care iubesc vacantele in marile orase ale lumii. Cursele cu tramvaiul galben vintage de-a lungul ingustelor stradute, vizitele la Oceanario Aquarium, cel mai mare parc acvatic din Europa, plimbarile cu telegondola deasupra podului Vasco de Gama si relaxare pe plajele din apropiere sunt numai cateva dintre multele lucruri minunatre de care va puteti bucura in familie, in Lisabona.


  • Londra, Marea Britanie

Londra este un oras incredibil, din toate punctele de vedere. Asa ca o vacantacu intreaga familie, de cel putin o saptamana, ar fi ideala acolo. London Eye, The British Museum, palatele Kensington si Buckingham sau Portobello Market sunt atractiile pe care nu trebuie sa le ratati cand ajungeti acolo. Pe lanaga acestea, puteti asista la ceremonii de servire a ceaiului dedicate intregii familii, puteti face tururi ale orasului, dar si excursii in zonele din vecinatatea Londrei.


  • Florenta, Italia

Florenta este potrivita pentru parintii care vor sa le faca micutilor o initiere in arta si cultura, fiind locul de origine al Renasterii. Copiii vor fi fascinati de uimitoarele Gradini Boboli si exista numeroase muzee care ofera activitati si tururi pentru cei mici. Mai pot fi vizitate Domul din Florenta si Piazzale Michelangelo. Inghetata si gustarile specifice locului incununeaza cu succes orice vacanta in familie.


  • Copenhaga, Danemarca

Putine locuri in lume sunt atat de potrivite pentru o vacanta cu familia precum este Copenhaga, orasul natal al autorului de basme Hans Christian Andersen. Pana si specialistii spun acest lucru. Statuia Mica Sirena, personaj din povestile sale, poate fi gasita pe promenada Langelinie, iar cei mici pot vizita Casuta din povesti Hans Christian Andersen. Tot aici se afla celebrul parc de distractii Gradinile Tivoli, un parc acvatic, restaurante, magazinul LEGO, castele si multe, multe altele.