"Accesoriile sunt stiinta, frumusetea este o arma, modestia este eleganta." - Coco Chanel

In industria modei totul se misca cu viteza luminii, iar cele mai noi tendintele vestimentare apar si dispar mai rapid decat ne putem imagina. Hainele si accesoriile vestimentare care ieri erau in mare voga astazi nu se mai poarta si pentru cei care vor sa fie mereu in pas cu moda este foarte important sa fie intotdeauna la curent cu deciziile marilor designeri vestimentari.

Haideti sa vedem care sunt elementele vestimentare care sunt condiserate demodate in 2020 si cu ce au fost acestea inlocuite:

  • Cochiliile si scoicile au dominat piata bijuteriilor in 2019, dar anul acesta vor fi inlocuite cu perlele.

© ch.phr8ph / Instagram © ch.phr8ph / Instagram

  • Palariile din ratan nu se mai accepta ca fiind in trend anul acesta. In locul lor, au prins teren sepcile sport clasice.

© juliafaria / Instagram © juliafaria / Instagram

  • Nici gentile din rafie nu se mai poarta in 2020. Acest material poate fi cu succes inlocuit cu impletiturile din materiale plastice.


© ch.phr8ph / Instagram © ch.phr8ph / Instagram

  • In materie de fashion, 2020 este un an plin de culori vibrante. Imprimeurile cu dungi trebuie evitate pana reprimesc unda verde din partea designerilor vestimentari.

© gio_ewbank / Instagram © gio_ewbank / Instagram

  • Nuantele pastelate care vara trecuta erau la mare moda vor disparea o vreme din garderoba in favoarea tonurilor neon, pline de viata.

© camilacoelho / Instagram © camilacoelho / Instagram

  • Imprimeurile ce imita pielea zebrelor vor lua, in 2020, locul celor ce imita pielea felinelor salbatice.

© Anitta / Instagram © Anitta / Instagram

  • Cat despre tesaturi, organza – un material suntire, extrem de fin si transparent -, va fi nelipsit din garderoba, renuntandu-se o vreme hainele din in sau canepa.

© chiaraferragni / Instagram © chiaraferragni / Instagram