O nascocire vestimentara de-a dreptul geniala.

Proaspetii parinti in vietile carora tocmai s-a intamplat cel mai frumos lucru din lume stiu ca din clipa in care noul membru al familiei a venit acasa ei trebuie sa-si concentreze toata energia si atentia numai si numai asupra lui. Acesta este un lucru firesc, dar cand sa mai ramana timp si pentru treburile casnice?

Ei bine, o companie americana a venit cu o solutie cu totul inedita pentru aceasta problema. Inspirat de o reclama japoneza în care erau prezentate fel de fel de inventii ridicole si inutile, lui Mike Parker, directorului platformei online BetterThanPants.com i-a venit o idee care s-a dovedit a fi geniala: un body pentru bebelusi dotat cu franjuri de mop pe coate si pe partea din fata a picioarelor. Motivul? Foarte simplu: atunci cand bebelusul va incepe sa mearga de-a busilea, cu ajutorul acestei salopete complexe va reusi sa curete si podeaua.

Chiar daca pare o inventie ciudata, body-ul mop a avut un succes incredibil cand a iesit pe piata. In prima luna dupa lansarea costumasului, s-au vandut peste 100 de produse. Franjurile mopului care sunt atasate salopetei sunt din microfibre ce absorb umezeala si au aderenta la impuritatile de pe podea. Cu aceasta inventie bebelusul tau invata sa mearga, face miscare si isi ajuta parintii in treburile casnice chiar daca este mic. Este important pentru copii sa faca diverse activitati prin casa, iar acest costumas este o solutie pe cat de haioasa, pe atat de potrivita pentru parintii care vor sa-si responsabilizeze bebelusii inca din primele luni de viata.