Ilustratii cu femei care par a fi facute cu lumina.

Zulf este un artist din Londra care creeaza capodopere pe hartie inchisa folosind doar creioane pastelate si carbune. El foloseste lumini, umbre si siluete pentru a aduce la viata portrete de femei. Zulf a recunoscut ca ii place sa pastreze un aer de mister in jurul sau. Acesta este motivul pentru care ii place sa foloseasca un pseudonim in locul numelui sau real. El va implini anul aesta 50 de ani si locuieste la Londra impreuna cu sotia si cei doi copii. Misteriosul artist nu vrea sa divulge alte detali personale. Pentru Zulf, arta este viata lui. Este in sangele lui.

„Intotdeauna am iubit arta. Ca tanar, am facut sparte dintr-un echipaj de graffiti. Am inceput sa creez in vara anului 2013, desi, timp de 20 de ani, nu facusem niciodata asta. Pasiunea mea pentru desen si pictura continua sa evolueze pentru totdeauna”, a spus Zulf.

„Frumusetea asta este ca nu stiu niciodata in ce directie ma voi duce in continuare. Am inceput sa desenez portrete la mine acasa, muncind cam cite trei ore in fiecare seara, dupa munca”, a spus artistul despre disciplina sa neclintita de zi cu zi.

El a subliniat ca arta sa nu are ca sursa viata de zi cu zi. „Daca as da vreun sfat, acela ar fi, deseneaza doar ceea ce vezi. Nu va ganditi la ce poate face altcineva sau la cat de bun este altcineva. Doar fii in concurenta cu tine insuti”, si-a incurajat Zulf colegii de artisti. Artistul a recunoscut, printre altele, faptul ca sufera de migrena vestibulara, anxietate si chiar are atacuri de panica ocazionale. Dar arta il ajuta sa se ocupe de toate aceste probleme. „Odata ce mi-am pus castile si mi-am setat playlistul pe shuffle, nimic nu exista. Arta este terapia mea. Arta este viata mea”, a incheiat artistul.

#1

Zulf

#2

Zulf

#3


Zulf

#4

Zulf

#5


Zulf

#6

Zulf

#7

Zulf

#8

Zulf