Un top al jocurilor pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

Piata jocurilor video este intr-o neincetata si frumoasa crestere. Fiecare an aduce dupa sine continuari ale celor mai ingradite titluri aparute in trecut sau jocuri noi, care mai de care mai spectaculoase, mai captivante si mai sofisticate pe partea grafica si audio. Se pare ca 2018 sta destul de bine la acest capitol. Va prezentam in clipele care urmeaza un top al celor mai noi jocuri din acest an.

  • Monster Hunter: World (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Cel de-al cincilea joc din seria Monster Hunter are ca scop principal indeplinirea anumitor misiuni pentru vanarea cat mai multor creaturi monstruoase. Daca variantele pentru console au fost lansate in luna ianuarie a acestui an, jocul va fi disponibil pe PC abia in toamna.

  • Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4, Xbox One)

Programat pentru lansare pe data de 26 octombrie 2018, cel de-al treilea joc de actiune si aventura din seria Red Dead spune povestea unui membru al bandei de raufacatori Dutch van der Linde, pe nume Arthur Morgan.

  • God of War 4 (PlayStation 4)

Cel mai asteptat joc, creat exclusiv pentru consolele PlayStation 4, prezinta o lume noua si vine cu personaje noi, din mitologia nordica. Protagonistul jocului, Kratos, este de acum destul de batran si are un fiu pe care trebuie sa il initieze in tainele artei razboiului.

  • A way out (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Un joc de aventura si actiune dedicat pentru doi jucatori care trebuie sa intre in pielea personajelor principale - Leo si Vincent, doi detinuti ce vor sa evadeze dintr-o inchisoare si sa scape de autoritati.

  • The Last Part of Us II (PlayStation 4)

The Last of Us Part II, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, vine cu continuare a povestii dintre Ellie si Joel, intr-un ton mai sumbru, plin de suspans, la care se adauga personaje pline de viata si emotie si un gameplay de exceptie.

  • Sea of Thieves (Xbox One, PC)

Un joc de actiune si aventura, cu si despre pirati, pentru jucatorii care doresc sa exploreze lumea cu diverse ambarcatiuni si nave, sa indeplineasca diferite misiuni, sa caute comori si sa se lupte cu toti cei care le stau in cale.

  • Kingdome Come: Deliverance (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Povestea acestui joc de actiune si RPG are loc in jurul anului 1403, in Regatul Boemiei, intr-o lume medievala in care personajul principal cauta razbunare si incearca sa restaureze conducatorul tarii de drept pe tron.

  • Far Cry 5 (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Dezvoltat si publicat de Ubisoft, Far Cry 5 este un shooter first person a carui actiune se petrece in Statele Unite ale Americii, potrivit gamespot.com.

  • Metro Exodus (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Povestea acestui joc, plasata intr-o lume post-apocaliptica, in Federatia Rusa, este inspirata din cartile lui Dmitry Glukhovsky. Rolul jucatorului este de a supravietui si de a-si testa testa abilitatile de luptator intr-o lume invadata de mutanti .

  • Metal Gear Survive (PlayStation 4, Xbox One, PC)

Metal Gear Survive este un joc de aciune-aventura ce prezinta lumea dintr-o perspectiva alternativa plina, cu zombii, o lume in care jucatorii trebuie sa gaseasca diverse lucruri si provizii pentru a supravietui.