Daca tot a venit vara si suntem cu gandul la relaxare si distractii, de ce sa nu ne amenajam propria crama in bucatarie?

Daca tot a venit vara si suntem cu gandul la relaxare si distractii, de ce sa nu ne amenajam propria crama in bucatarie? Asta a facut Teresa Gouveia, cu Adega Gourmet, conceptul de bucatarie-crama al proiectului Casa Cor Trio. A avut la dispozitie un spatiu de 61 de metri patrati, cu intaltimea de 4,6 m, pe care l-a definit in primul rand prin tusa sobra de culoare a covorului, iar apoi l-a completat cu nise in pereti, in care se pot ‚ascunde’ pana la 500 de sticle de vin. A adaugat la final toate acele detalii care dau personalitate spatiului: mobilier din lemn, accesorii pentru gatit tot din lemn si mult inox-crom (blaturile bucatariei si frigiderul). Plantele reduc vibratiile care ar putea afecta calitatea vinului, iar sticlele sunt ventilate in permanenta.